Emma Fogman

VECKANS HOROSKOP

I USA är det Halloweendags och det här är en vecka som kan bli aningens läskig för dig också, kära Vädur. Det är speciellt i kärlek som det går troll, och det verkar som att missförstånden står som spön i backen. Ta det lugnt nu, saker och ting är lite extra sköra. Ge dig själv lite buffertzon.

Tänk på: Saturnus kommer nu bråka lite med din ekonomi, och de första tecknen på detta kommer nu till helgen. Notera och lär.


Med glimten i ögat leker Venus med dig hela veckan, och det ser ut att bli en lagomt social och givande tid. Det är inte nödvändigtvis kärlek och romantik som står i fokus, utan du njuter av livet överlag. Fint! I slutet av veckan och under helgen kan det komma en förvarning om lite tuffare tider, framför allt för dig som är i en stabil relation. Någon överraskar dig, och inte nödvändigtvis på ett bra sätt… En fadersfigur, pappa eller liknande, dyker också oväntat upp och verkar behöva din hjälp under mitten av veckan.

Tänk på: Ett prov, en inlämning eller liknande kommer gå bra den här veckan. Puh!


Full kalender, kära Tvilling? Mm, det är kanske lite för mycket för dig just nu eller vad säger du? Det börjar tära på dig och kanske måste du helt enkelt ställa in en plan eller två, och ta lite ledig tid. Nej, inte tid med alla dina vänner, utan helt ledig tid. Försök få klart saker lite tidigare om möjligt och njut av lite egen tid och kvalitetsavslappning. Små doser av romantik ger tillräckliga kickar för att du ska kunna stanna hemma och bara ta det lugnt hela helgen.

Tänk på: Fullmånen som bygger upp sig under helgen är inte din favorit. Ta en helg off.


Du är så sugen på lite roliga utflykter, äventyr och nöjen och helgen ger dig fantastiska möjligheter, kära Kräfta. Om du av någon anledning ändå oroar dig för att delta, sök råd och hjälp hos en nära vän. Garanterat är din oro i onödan. Oavsett ditt dilemma pekar allt på att en lösning är minst sagt inom räckhåll. Du är charmigare än någonsin just nu och kommer garanterat få kul.

Tänk på: En kort resa kanske? Helgen bjuder till.


Du kanske knappt hunnit märka det, kära Lejon, men något på hemmaplan är sig inte riktigt likt. Troligen är du för upptagen med att socialisera och njuta av alla fantastiska människor runt omkring dig, men pass på, för saker kommer börja förändras från och med nu. Att det är till det bättre är klart, men hur förändringen kommer kännas är inte helt givet. Det kan bli lite tufft en stund! Kanske har du eller någon annan blivit erbjuden arbete på annan ort? I vilket fall som helst kommer inget bli sämre av denna förändring.

Tänk på: Försök hålla dig så objektiv och realistisk du kan i början av veckan. Någon utmanar dig och det är inte läge att slarva med detaljerna.


Du har kanske känt av ett uppsving i sociala aktiviteter den senaste tiden, kära Jungfru. Kanske har du även känt dig lite extra snygg, vilket du i vilket fall som helst varit, och fler än ett öga har kastat blickar åt ditt håll. Om du inte märkt av den här trenden är det dags att nu ta vara på den. En romantisk stämning ligger runt dig, och chansen är stor att hen som är intresserad är någon som är aningens äldre än dig.

Tänk på: En resa ihop kan sätta fart på kärleken.


Den här veckan tänker du lite extra på pengar, kära Våg, och det bästa du kan göra är att försöka vara så rationell och realistisk som möjligt. Det är svårt för dig att stänga av känslorna, men det här är verkligen en sådan vecka, speciellt fram till onsdag, då det är viktigt att verkligen försöka. Överlag är det här något av en nykter och arbetsam vecka. Försök hitta ett bra fokus och du kommer känna dig mer än nöjd när veckan är slut.

Tänk på: Snart, snart, snart står Venus i Vågen, då blir det mer romans. Yay!


Någon i din närhet börjar bli lite mer seriös kring er relation än du varit beredd på, och kanske bör du hålla dig uppmärksam redan nu på vad hen verkar vara ute efter, och om ni egentligen vill samma sak eller inte. Ventilera med dina vänner och få deras syn på saken – och försök att verkligen lyssna. Ta in informationen de kan ge dig och vänta in den andra personens beteende. Vad som är på gång kommer visa sig snart.

Tänk på: Du kan bli hårt kritiserad den här veckan. Ta emot det så coolt du bara kan och avvakta.


En crush på jobbet eller i skolan kan göra det lite komplicerat just nu, speciellt om det är outtalat och kanske pågått lite för länge eller gått lite för långt. Kan ni leverera eller vill ni någon av er något seriöst? Svårt att säga, och den här veckan kan den charm som initierade flirten plötsligt kännas lite som yesterdays news… För dig som har en relation finns viss tendens till oro. Håll ut ett tag till och ge er båda lite tid. Vad gäller vänskap verkar du dock inte ha några gränser och alla vill vara med dig. Yay!

Tänk på: Helgen blir ovanligt lugn för din del.


Om du inte redan upplevt eller genomfört en förändring i din stil eller utseende på något sätt kan den här veckan presentera ett eller två bra tillfällen. Go for it! Samtidigt verkar någon nära vän ha hamnat lite snett och det är svårt att nå fram för dig. Ge inte upp och visa att du finns där, men glöm inte att ställa krav om hen på något sätt betett sig illa mot dig eller andra. Du om någon vet att vänskap handlar om att både ge och ta.

Tänk på: En vecka fylld av vardag och jobb bryts av med en rolig och givande lördag. Enjoy!


Någon i din närhet flyttar eller renoverar, eller kanske är någon familjemedlem i lite extra stormigheter just nu, kära Vattuman. Något kring ett hem är i alla fall inte riktigt som det ska, eller skakar om ditt liv lite. Inte nödvändigtvis på något dåligt sätt, men kanske hade du behövt tiden till helt andra saker. Försök att bara andas djupt och göra det bästa av situationen. Mitt i allt detta får du kanske ett oväntat jobberbjudande. Sov på saken.

Tänk på: Släpp tyglarna på måndagen och låt lusten styra.


Varför inte ta en trip nu till helgen, kära Fisk? En lite längre resa lovar gott, speciellt för dig som har behov av att vila ut lite nu. Om det är omöjligt att åka, ta och försök färdigställ ett projekt som legat på hyllan och väntat på din uppmärksamhet länge nu. Det är en vecka och helg som är som gjord för att ta det lugnt och styra iordning saker, så gör saker i din takt nu.

Tänk på: För att vinna i kärlek måste man ibland också våga lite extra. Ta ett oväntat steg.

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress