31 Mars

Ligger i sängen och är jättetrött :( Var uppe redan vid klockan sju imorse, så har varit iväg med mamma och pappa och handlat massa saker, köpte bl.a ett fint glasbord på Erikshjälpen för 100kr! Jag menar 100kr är ju verkligen ingenting :) Det enda vi ska göra är att måla om det. Har legat och läst igenom alla gamla kommentarer från tidens början. Var verkligen jättekul att läsa igenom! Söta läsare man har. Nu ska jag kolla på älskade Jersey Shore! Puss
en trött emma..

30 Mars

Hej mina små kycklingar, nu är det påsklov! Så himla skönt med fredag känner jag, var jättetrött i morse. Gick och la mig i sängen redan vid halv åtta igår haha, snacka om trött. Däremot är jag riktigt uttråkad just nu, har inte planerat något särskilt idag. Får väl se vad som händer! Däremot ska jag och Sam hem till Patrik och Amanda imorgon och träffa deras söta nya valp! 

Fyndat lite!

Gaah, förlåt för dålig uppdatering men har faktiskt inte haft orken att blogga nu när jag har praktiserat! Idag var det sista dagen på praktiken, lite synd att man inte träffar dom något mer, dom är så himla goa! Men ska gå dit och äta någon gång och hälsa på dom :)

Tänkte lägga upp lite bilder på vad jag köpt de senaste, tycker faktiskt jag har fyndat, speciellt med kavajerna! Har även köpt en riktigt somrig sjal som är neonrosa typ , jättehärlig färg på sommaren tycker jag! Kameran dog så hann inte ta kort, men den kommer nog med på bild någon gång.