Wish me luck

Sitter just nu och pluggar med en kopp kaffe och väntar på att min fina pojkvän ska trilla in. Det blir mitt sista prov jag gör imorgon nu innan sommarlovet, ska bli så skönt att slippa skolan sen! Hoppas bara jag klarar det, ska ha prov i småföretagande och det är inte riktigt mitt starkaste ämne i skolan. Wish me luck :)

17 Dagar kvar!

Hallå på er sötnosar! Nu är det inte långt kvar till skolan slutar, bara 17 dagar kvar :) Skönt, för jag börjar bli väldigt skoltrött.. Har spenderat mer än halva dagen till att plugga. Har två prov den här veckan, som förhoppningsvis blir mina sista två!


Fick reda på att Sevara tyvärr inte kunde komma ner till Jönköping, så himla tråkigt för hade sett fram emot det! Funderar på om man ska sätta sig på Piren på fredag med trevligt umgänge och sedan gå ut. Tyvärr så verkar det som att det fina vädret ska vända och att det istället ska bli regn.. Får hoppas på att SMHI har fel haha.

Glass i stora lass

Hade en jättebra dag igår. Sophie frågade mig om jag ville hänga med till Lysekil vilket jag väldigt gärna hade gjort men hade givetvis inga pengar! Men jag tröstade mig själv med en fet klass istället som var väldigt god ;) Var med Anna igår och vi åkte in till stan eftersom det var Jönköpings marknad. Sen åkte vi hem till Annas syster och satt en stund och avslutade kvällen hemma hos mig!