No lies, Just love

Kom på att jag glömt visa mina senaste älsklingar som jag beställde från Nelly! Är jättenöjd, love them! Dom kostar bara 275kr, alltså halva priset! Vid ordinarie pris kostar dom 549kr.

Wedge i mockaimitation med hög träliknande klack. Inklädd platå och öppen tå samt dragkedja baktill.
Klackhöjd: 15 cm
Platå: 6,5 cmI LIKE TO HAVE MY MONEY WHERE I CAN SEE THEM, IN MY CLOSET.

Sorry doesn't fix everything

Ligger i min säng och degar, är skit trött bara för jag inte kan sova ordentligt om nätterna och går och lägger mig försent :( Vill hitta på något egentligen men det känns som alla är sjuka, måste plugga eller jobba. Har ju estetvecka i skolan nu och hamnade i gruppen matkonst. Ganska kul ändå faktiskt tycker om att laga mat, har varit en slapp vecka hittills!
Sometimes all you have to do is forget what you feel
and remember what you deserve.

Follow your heart but take your brain with you.

Hallå på er sötnosar! Vill bara meddela er om att jag inte har något internet hemma - IGEN. Anledningen till detta är för att vi ska byta internet för det andra var så segt. Använder mig just nu av ett sånt där trådlöst USB internet och kan inte sitta hur mycket som helst vid det. Därför kommer jag kanske inte uppdatera bloggen så ofta.

Hatar att jag blir pigg så ofta på kvällarna just när man behöver sova, kommer vara jättetrött imorgon :( Känns som jag har sömnproblem vissa perioder haha.. Bjuder på några gamla hederliga fjortisbilder på mig haha, GODNATT!