Korthårig

Klippte av mig håret i Lördags så nu är håret kort! Det känns väldigt ovanligt men det var behövligt kan jag tala om. Har förstört mitt hår efter jag använde blonderingsspray från Schwarzkopf för cirka 1,5 år sen samt att jag har färgat håret brunt och blekt tillbaka det till blont ett antal gånger. Vill verkligen varna för blonderingsspray, det bleker sönder håret och det slutar med att håret blir som tuggummi och sedan tillslut går av. Det är mycket bättre att lägga ner lite extra pengar på att gå till frisören!
 
Imorgon ska vi på hockey med jobbet och sedan blir det julbord på fredag på Stora Hotellet. På lördag ska vi fira Sahra som fyller år så det är full rulle denna helg.
 
 
 

El Gordo

Ja då var det fredag igen, veckorna går så himla snabbt! Ikväll ska jag uta och äta med tjejerna på El Gordo. Har inte ätit där tidigare så det ska bli spännande. Imorgon ska jag äntligen till frisören, ett efterlängtat besök kan jag tala om haha.
 
 

Lugn helg

I fredags var jag bara hemma med mamma och kollade på film och åt massa gott ♥ Vi kollade på Gremlings, nostalgi haha. Tog det lugnt på dagen på lördagen och sen träffade jag tjejerna på lite vin och så spelade vi Twister. Blev ingen utgång denna helg vilket var jätteskönt!