29 Mars

Igår skulle jag och Sophie chilldricka men det blev inte rikigt så haha. Det är som det brukar vara när man säger att man ska ta det lugnt. Nu ligger vi bara i sängen och myser. Ikväll blir det förfest hemma hos mig och sen blir det krogen

Söndag

Blev en liten tripp till A6 idag! Känns nästan konstigt att gå på A6 eller stan för har mest internetshoppat nu för tiden, haha. Blev sjukt nöjd för hittade nya högmidjebyxor för 100 spänn idag. Det är exakt samma byxor jag hade förr men dom gick sönder i dragkedjan. Den enda skillnaden är att dessa byxor är mer "lackade" i ytan eller vad man ska säga.
 
 

MIN HELG

Har spenderat hela helgen med Sara ♥ Helgen har varit riktigt bra! I fredags hjälpte Sara mig att färga håret samtidigt som vi pratade och drack lite vin. Efter det kollade vi på skräckfilm! I lördags tatuerade jag mig och Sara var så snäll och hängde med. Igår spenderades eftermiddagen/kvällen på Olearys, vi kollade på matchen mellan HV71 och Linköping. Så himla trist att HV förlorade.. men men. Hade i alla fall en riktigt trevlig söndag :)
 
snodde bilderna från saras blogg hihi