Jag vill ha vår!

Ååh jag vill ha en sånt där riktigt fint vårväder. När du kan ta fram vårjackan och klä dig mycket tunnare, när all snö är borta, när gruset är bortsopat från gatorna, när knopparna kommer fram på träd och buskar. Ja, ni vet nog exakt vad jag menar. Dom flesta längtar till sommaren direkt, men jag tycker faktiskt om våren väldigt mycket. Det känns som man får nya krafter och blir mycket piggare på våren efter en lång mörk och tråkig vinter. Plus att jag fyller år i april också :) Ville bara dela med mig av min saknad efter våren haha, puss

Look Of Today

Pratade med Johanna i telefon innan, stackaren är magsjuk! Men hon sa att hon var på bättringsväg så det är ju bra :) Saknar den tjejen mycket faktiskt. Men vi skulle försöka klämma in någon dag i veckan där vi kan träffas så vi får väl se. Jag har fortfarande inte fixat med garderoberna som jag sa att jag skulle göra.. illa. Här händer det inte mycket. Är istället för upptagen med mig själv. Egoist? Javisst.

Nom Nom Nom

Sjukt sugen på bär och frukter! Hur gott hade inte det varit till frukost? Ska se om vi har något gott i frysen man kan tina upp hihi.