This girl is on fire

Förlåt för dålig uppdatering. Men känner inte att jag har tid med bloggen just nu faktiskt, i alla fall inte på vardagar. Får väl se hur uppdateringen kommer se ut framöver. Är nämligen jättetrött nästan varje dag och känner mig stressad på grund av skolan. Kände att mitt horoskop stämde precis den här veckan! Just nu försöker jag bara blicka framåt, längtar till höstlovet.
 

VECKANS HOROSKOP


September slutar med en riktig prövning, kära Vädur, och speciellt för er som är födda i mars. Det är helgens fullmåne i Väduren som inte står på er sida och kan föra med sig en hel del överraskningar kan vänta. Vissa av er behöver kanske hålla extra koll på er hälsa, men i de flesta fall verkar det handla om någon slags prövning i en relation. Någon kanske gör eller säger något oväntat som får din bägare att rinna över. Var inte rädd för att stå på dig och säga hur du känner – uttryck din rebelliska sida och säg ifrån. Men innan den här fullmånen kommer och skakar om din värld till helgen kan du lägga extra tid på dig själv i början av veckan och njuta av det. En kort resa någonstans i skola eller arbete kan vara aktuell.

Fullmånen i Väduren som kommer till helgen kan föra med sig en hel del oväntade överraskningar som kommer tära på ditt tålamod, så förbered dig kära Oxe. En kvinna i din närhet, kanske en släkting, behöver kanske ditt stöd samtidigt som något i arbete eller skola är lite extra osäkert. Ditt hektiska schema blir stört och ger dig en tankeställare kring hur mycket du orkar och vad du behöver lägga tid på. Försök att ta en lugn helg och stötta de nära dig, många är oroliga nu. Början av veckan blir romantisk och avspänd och ger dig ny kraft.

Veckan börjar fantastiskt bra med både romantiska tendenser och en stark medvind i arbete/skola då du är extra skarp och tänker klart. Helgen däremot, med en stökig fullmåne i Väduren, kan komma att överraska. En nära vän kan komma med nyheter som stör dig, eller kanske bete sig på ett sätt du omöjligt kunnat förutse. Missförstånd, som var ett tema redan förra veckan, är förhöjda nu så försök vara lyhörd och fråga en extra gång vad andra runt dig menar, istället för att utgå från det värsta.

Förra veckans ups and downs har inte ännu helt gått över, och tyvärr ökar denna vecka stressen lite ytterligare. Ett mindre krig verkar pågå någonstans i ditt liv, troligen någon slags dragkamp mellan skola/jobb och vad som händer i ditt privatliv. Något på arbetsplatsen eller i skolan förvånar dig och byter spelreglerna, och kanske står du plötsligt inför en helt ny situation i livet samtidigt som någon annan i ditt privatliv kräver något extra av dig. Det blir en tuff helg, så håll i hatten och ha is i magen.

Fokus ligger fortfarande på pengar och framtid hos dig, kära Lejon, och den här veckan har en hel del spänningar som du helst kanske vill undvika med en resa bort från allt, men det är inte att rekommendera nu. Det bästa är att varva allt högt tempo med mentala resor – genom böcker, film, teater eller att bara promenera runt i hösten. Nästa månad är bättre för faktiska, fysiska resor.

Det är mycket som pågått runt dig den senaste tiden, kära Jungfru, och du känner att saker börja ordna sig, mitt i allt det upplevda kaoset. Fantastiskt skönt, efter ett par tuffa månader. Tyvärr kommer ett sista slag till helgen. En oväntad motgång är på väg, förmodligen i form av pengar. Kanske en oväntad räkning eller annan hög utgift som gör dig lite utmattad – men håll i dig. Det här är slutet på en lång period av pengatrassel och det lättar från och med nu. Under början av veckan kan du få en fantastisk nyhet som gör dig minst sagt glad. Håll i den känslan!


En tuff vecka är på väg, kära Våg, så håll i dig. En relation hamnar i blåsväder och det bästa du kan göra är att hålla ett öppet sinne och inte ta några förhastade beslut. Helgen blir speciellt stormig och det är omöjligt att förutspå utfallet. Se till att du har dina vänner i närheten och någon som du vet att du kan lita på ifall något skulle braka loss. Även på jobbet/i skolan kan mycket vändas upp och ner. Vad beredd.

Du har haft det bra i flera veckor nu, kära Skorpion, och det kommer nu tyvärr en mindre förutsägbar vecka. En arg fullmåne i Väduren gör dig inte bara trött och sliten efter flera veckors jobb, utan det känns också som att någon du inte tänkt närmare på tidigare gör uppror mot dig. Håll känslan av att vara under attack på avstånd. Försök istället fokusera på dina rutiner och behov och låt veckans överraskningar passera utan att göra någon större sak av det. Försök hålla dig för dig själv och se fram emot att snart få andas ut.

En relation du trodde du hade koll på tar sig plötsligt en oväntad vändning, och oavsett om det handlar om en platonisk vänskap, nära kärlek eller nyfunnen flirt så kan det uppstå många starka känslor som får dig att ifrågasätta relationen. Du kan känna det som att hela världen är emot just dig, men alla har en tuff tid just nu så det bästa är att bara vänta ut det hela. Försök att hålla emot när känslorna blir för många och vänta in en lugnare period innan du tar några definitiva beslut.

Det har varit lite ostabilt runt omkring dig en stund nu, kära Stenbock, och den här veckan blir tyvärr inte mycket bättre. Många stunder kommer kännas rentav hopplösa, och du kan få nyheter på hemmaplan som kanske har något att göra med något som inträffade redan förra veckan. Efterskalven är dock snart över och även om något jobbigt inträffar nu till helgen kommer universum snart ta nya andetag och hjälpa dig på rätt kurs igen. Att undvika bråkiga situationer kan vara en bra strategi nu. Kom bara ihåg att inte ta alltför överilade beslut.

Stress jagar dig denna vecka, kära Vattuman, och allt verkar gå exakt motsatt vad du tänkt dig. No sweat – Uranus bråkar lite med dig och en måne i Väduren gör det hela ännu mer tricky, men även om du tappar bort bagage efter en resa eller om du missar ett viktigt möte går det att lösa. Så stålsätt dig inför en rörig vecka och avvakta all romantik tills en bit in i oktober.

Mycket har kretsat kring pengar för dig nu och en lång period tillbaka, och med den fullmåne i Väduren som är på väg blir det ännu lite mer problem med just pengar. En oväntad utgift eller något annat stressar dig och drar ner dig i lite oro över framtiden, men det här är den sista sucken av denna oro. Ta ett djupt andetag och du kommer klara dig fint. Du har lärt dig mycket om dig själv under denna period och din ekonomiska hållning har förbättrats så mycket – och nu är den äntligen snart över!
 

Svar på tal

Anonym:
Berätta hur den va sen :) funderar starkt på att köpa sån jag med
 
Svar:
Är jättenöjd över köpet, tycker den satt jättefint på och ett extra plus är att den var riktigt skön att ha på sig! :)