VECKANS HOROSKOP

En tuff vecka ligger framför dig, kära Vädur, och riktigt tråkiga nyheter kan dyka upp vad gäller pengar. Buu! Inte nog med det så verkar minst lika tråkiga nyheter dyka upp vad gäller arbete. En chef eller annan auktoritär person ställer till med trubbel. Dubbel-bu! Du kan känna dig lite trängd – försök få tid för dig själv nu.
Den här veckan menar allvar, kära Oxe, vad gäller kärlek. En relation får en seriös ton nu och stora beslut fattas. Om du är minst olycklig i din situation ser det ut som att det är dags för dig att göra upp med detta. En omskakande vecka, helt klart, och avgörande på många sätt. Tänk tillbaka till mitten av november – det som pågick då kan komma att dyka upp nu igen. Ta en vecka ledigt – romantik och dejting är inte att uppmuntra nu.
Du har en intensivt social period nu, kära Tvilling, och det passar dig som handen i handsken. Den här veckan flyttas fokus dock till två områden som är mindre spännande: hälsa och pengar. Håll lite extra koll på båda dessa områden just nu, och försök vara så försiktig du kan. Du har jobbat hårt under våren och du kan behöva lite välförtjänt vila. Resor bör undvikas nu, speciellt under helgen.
Försök ha en så tom kalender som möjligt denna vecka, kära Kräfta, då du kommer behöva ta en hel del tid ledigt för att reda ut egna motgångar i privatlivet. Allra störst fokus ligger på kärlek. Nyheter kring någon du är tillsammans med, dejtar, dejtat eller flirtat med kan skaka om din vardag en hel del nu. Drama verkar svårt att undvika nu – hur mycket du än ogillar det. Keep calm.
Du kan ha anat det ett tag nu, kära Lejon, men den här veckan står det klart och tydligt: trubbel på hemmaplan. Det kan handla om familjemedlemmar, någon du delar boende med, eller hemmet självt – något står inte rätt till och kräver din uppmärksamhet nu. Inte ett Lejons favorittema direkt, men var redo att kavla upp ärmarna och vara ditt allra mest produktiva och storsinta jag.
Du kommer lättare undan en de flesta andra tecknen denna vecka, kära Jungfru. Det pågår viktiga saker i ditt liv, men de verkar inte alltför dramatiska eller tunga för dig att bära. Som en mästare på allting praktiskt blir det lätt för dig att se över viktiga kontrakt och ansökningar, vilket kommer vara veckans tema. Kanske gör du en kort tripp också – men försök undvika resande i helgen. Ditt fokus kommer ligga på andra praktiska vardagssaker, som till stor del har med pappersgöra, kommunikation med släktingar och teknik att göra. Ett stort beslut ser ut att ligga i görningen.
Saker rörs om nu, kära Våg, och din finansiella situation vad gäller inkomster från arbete står inför en stor förändring nu. Du kanske läser det här och tänker ”vadå? Nytt jobb. Nä nä.” nu så vänta och se, den här veckan är som gjord för att stöka om i dina arbetsförhållanden och din ekonomi. Det kan hända att något som du väntat på i arbetsväg skjuts upp – men det behöver inte betyda att det aldrig kommer ske. Försök ta en lugn helg och tänk över dina valmöjligheter nu.
Den här veckan kan det kännas som att hela världen står på spel, kära Skorpion, och du är redo att ta kontroll över ditt liv och dig själv. Men be warned! Oavsett hur försiktigt du tar dig fram nu så är risken för kallsupar och baksug stor. Snarare är det allt utom kontroll du har, och på grund av kaos-risken är det viktigt att du håller dig i så bra form som möjligt nu.
Någon som tidigare har hållit sig i bakgrunden blir plötsligt en nyckelperson denna vecka, kära Skytt, och du blir rejält förvånad. Oavsett vad det här är för hemlighet som du inte ens kunnat drömma om tidigare så har den störst effekt vad gäller jobb och skola. Det låter kanske lite mer spännande än vad det är. Inte nödvändigtvis dåliga nyheter – men kanske lite omskakande. Stay cool.
Den här veckan handlar det mesta om en vän i nöd, kära Stenbock, så se till att ladda upp med allt emotionellt stöd du kan uppbåda. Någon behöver dig! Starka känslor dyker upp nu, men försök behålla din tecken-typiska svalhet – du kan komma att bittert ångra för kraftiga uttryck, speciellt om du delar dem på internet eller liknande. Ligg lågt och hjälp dina nära.
Stora nyheter angående ett jobb är på väg mot dig i hög hastighet, kära Vattuman, och förbered dig (så gott det går) på att de är omvälvande. Du har stort behov av att reda ut saker logiskt, och att se till att få en hel del tid för dig själv just nu är verkligen ingen dum idé. Se också till att ha nära kontakt med familjemedlemmar, speciellt föräldrar, nu. De kan komma att behöva dig lite extra. Helgen kan bli romantiskt skakig – bråk kan uppstå. Stay calm.
En stressig, men helt okej vecka jämfört med dina andra vänner i zodiaken, är på ingång, kära Fisk, och för dig handlar mycket denna vecka om kontakter utomlands eller resplaner (men planera bara nu – res helst inte i veckan). ”Hur ska jag ha tid med det?” tänker du som redan nu vet att du har otroligt mycket att göra denna vecka. Well, det återstår att se! Men ett starkt tips är: planera in en rejält lugn helg! Du kommer behöva vilan.