VECKANS HOROSKOP

Veckan börjar lite tufft med att Saturnus ger dig lite ekonomiska betänkligheter, samtidigt som kärlekslivet överraskar både upp och ner. Ett rejält ressug kan göra sig påmint men fly inte fältet bara för att saker inte blir som du tänkt dig. Nästa vecka börjar en period där planeterna faktiskt vill dig väl, och chansen finns att det blir riktigt givande.
Tänk på: Ta små steg i kärlek nu. Venus i Vågen är på din sida och lovar att gottgöra allt som varit, om du tar det varsamt.
Veckan börjar med en fullmåne i ditt tecken, kära Oxe, och du känner ett visst allvar tränga sig på. Speciellt ni Oxar födda tidigt i tecknet står inför extra mycket utmaningar nu och det gäller att verkligen sätta fram fötterna och visa vad ni går för. Om någon behöver din hjälp – tveka inte utan visa att du är pålitlig. Ett visst drag av romantik inleder veckan, men se upp med vem du intresserar dig för.
Tänk på:  Om du inte hade flyt i skolan/på jobbet förra veckan är det garanterat dags för dig att skina nu. Yay!
Fortfarande med ett överdrivet hektiskt schema har du underpresterat vad gäller ett mycket viktigt område, kära Tvilling. Nöjen och romantik. Försök lägga undan lite tid åt åtminstone en dagdröm, och se fram emot en kommande period av flera chanser till kärlek. Tills dess, fortsätt hålla kalendern kort. Även du behöver sova ibland.
Tänk på: Mars ger dig extra kraft just nu och eventuellt känner du att det är dags att fånga in en flirt du funderat länge på. Go for it
Du jobbar hårt, kära Kräfta, och det lönar sig. Ett stort projekt ligger framför dig och lovar stort, och med lite extra ambition kommer du snart vara mer än nöjd med din insats. Men se upp så att ditt arbete inte sliter på dig alltför hårt! Tänk på din hälsa och se till att du får nog med sömn och bra mat.
Tänk på: Ha en plan B i kärlek den här veckan. Saker kommer inte gå som du tänkt dig.
Ett stort erbjudande är på väg mot dig, kära Lejon, och dyker upp redan i början av veckan. Kanske har du redan anat att det är på väg, men knappast har du kunnat förutse hur mycket kreativt utrymme du själv kommer få. En bra lön lockar, så det blir svårt att säga nej.
Tänk på: Med Mars i Skytten just nu är det som att kärleken hittar dig snarare än tvärtom. Go for it!
Praktiska saker tar över din tillvaro denna vecka, kära Jungfru, och du hinner knappt titta upp från dina egna planer. Men ditt hårda jobb lönar sig och du upptäcker plötsligt att du äntligen är klar med ett stort projekt som tagit upp mycket av din tid. Grattis! Något är äntligen klart, du kan lägga det bakom dig och se fram emot en ny period av mer energi och starka känslor.
Tänk på: Håll hårt i pengarna i mitten av veckan.
Med Venus i Vågen är det verkligen en bra vecka du har framför dig, kära Våg. Speciellt mitten av veckan lovar gott, och du kan charma och flirta så mycket du bara orkar. Kom ihåg det här när början av veckan känns strulig och pengarna inte riktigt verkar räcka till.
Tänk på: Med Venus i Vågen är du plötsligt oemotståndlig. Enjoy!
Veckan börjar lite tyngre än väntat och du finner dig kanske tvungen att ta ett stort beslut, eller avsluta ett stort projekt. Men ta det lugnt, även om veckan låter obehagligt tung så slutar den med spänning. Under helgen är det dags för dig att ta ett steg i en relation som du kanske inte riktigt varit säker på förrän nu. Du har planeterna på din sida, så våga!
Tänk på: Mycket pågår i det tysta nu, kära Skorpion, så häll ögon och öron öppna.
Dubbelstrike! Med Mars på din sida och Venus i Vågen är du som gjord för kärlek just nu, kära Skytt. Som om inte detta vore nog har du just nu lite extra tur med att hitta andra som kan hjälpa dig realisera drömmar och planer som du burit på ett tag. Fab! Du är redo för ett stort steg framåt.
Tänk på: Akta dig för oförutsedda överraskningar i kärlek under mitten av veckan.
Den här veckan kan skapa lite problem för dig och någon som står dig nära, speciellt i kärleksrelationer. Håll dig lugn dock, det är ingen fara på färde utan det handlar bara om en kortare period av avstånd, antingen mentalt eller fysiskt. Om pengar blir en av de stora frågorna mellan dig och din kära, försök att agera försiktigt och sparsamt.
Tänk på: Inte helt fel att satsa på något nytt vad gäller kläder och utseende nu. Go for it!
Med Venus i Vågen mår du toppen vad gäller kärlek och socialisering just nu, kära Vattuman. Mycket tyder på att du har en stabil och bra vecka framför dig i stort, men något med en förälder gör dig lite orolig just nu. Kanske har du också lite för många bollar i luften samtidigt och behöver strukturera din tillvaro en aning.
Tänk på: Du går en stark och givande månad till mötes. Yay!
Veckan börjar ovanligt stökigt och du, kära Fisk, är inget fan av oredan. Tur att din stora presentation eller avslutning av ett projekt gått så pass väl! Det behöver du fira med en avkopplande utflykt eller vad som helst som ger dig lite ny inspiration. Under hela november avlöser insikter och nya frågetecken varandra, och det blir en lärorik månad.
Tänk på: Helst slut? Ta ledigt, kära Fisk. Du behöver din energi den här månaden.