Emma Fogman

Veckans Horoskop
Finally en lugn, stabil och vilsam vecka, kära Vädur. Äntligen hinner du kanske återfå lite rastlöshet igen, för även om du haft fullt upp så har du knappast känt den där pulsen som du behöver för att gå igång. Den här veckan är det fortfarande en del struligheter vad gäller ekonomi, och försök därför undvika dyra köp eller stora utgifter. Se istället fram emot en mysig och stimulerande helg med inspirerande personer.
Missförstånd med en partner eller en flirt, eller någon annan som du umgås väldigt nära med nu, kan bli lite extra vanliga, kära Oxe, så håll tungan rätt i munnen. Risken är dock att det ofta är du som missförstår någon annan, så kom också ihåg att lyssna noga. Ställ gärna också fram klockan 10 minuter, det finns stor risk för förseningar nu. Till helgen finns det chans på riktigt roliga fester, tillställningar och middagar – tacka ja!
Du har ett skarpt intellekt, kära Tvilling, men du har också en rastlös själ, och den här veckan är det viktigt att använda det första snarare än den senare. Ett problem dyker upp, och du vill genast fixa det (det är svårt för Tvillingen att låta bli – problem är Tvillingarnas specialitet!) men försök ta det lugnt och fundera kring vems problem det egentligen är. Alla fakta är inte helt tydliga just nu. Flirtandet går bra nu, go for it!
En riktigt mysvecka är på väg, kära Kräfta, och du bubblar av idéer och inspiration. Skriv ned och memorera allt, men försök att inte lova bort dig till ett projekt innan du funderat över om det är rätt sak att lägga tid på. En väldigt romantisk helg har du väntat länge på, äntligen verkar den vara här. Enjoy!
Funderar du på hur du ska kunna föra fram en idé på skolan eller jobbet? Det här är veckan att sätta järnen i elden, kära Lejon! Under slutet av veckan har du chansen att verkligen sticka fram tassarna – ta den! Njut sedan av en romantisk myshelg med en ny flirt eller gammal flamma. Romantisk högkonjunktur för dig denna helg!
En något rörig vecka kan ändå visa sig bli riktigt bra, kära Jungfru! Förseningar drabbar dig lite extra, och all slags teknik strular rejält. Men Så finns det en allt trevligare aspekt denna vecka, en relation tar ett stort kliv framåt och förvånar dig. Helgen är som gjord för att pussas och kramas – do it!
Du har kämpat på ganska hårt den senaste tiden, kära Våg, och det här är en vecka då du kan få chansen att ta det lite lugnt. Det enda du behöver tänka på den här veckan är egentligen att inte stressa, flirta lite och bara ta hand om dig själv. Någon verkar extra sen med att betala eller lämna tillbaka något viktigt till dig, kära Våg, och så kan vi inte ha det. Se till att påminna vem det än är att du behöver få tillbaka det som är ditt.
Andra strular, livet strular, förseningar och missförstånd drabbar dig lite extra hårt denna vecka, kära Skorpion, då Merkurius går i retrograd i just Skorpionen. Så klä dig i tålamod som att det vore den hetaste trenden och försök att inte tvinga fram saker. Helgen ser ut att bli rent magisk, en romans växer sig stark nu…
Lite tid för dig själv kan behövas nu, kära Skytt, speciellt när du har en del saker att reda ut med dig själv. Var vill du egentligen vara, och hur ska du komma dit? Veckan kan bjuda på en del halvdana erbjudanden som du inte egentligen är så mycket för, kanske behöver du bara tacka nej nu och vänta på vad som verkligenkommer kännas på riktigt…
Den här veckan är det lätt att tappa bort ägodelar, kära Stenbock, så håll koll på alla dina saker. En intensiv stund av kreativitet infinner sig, och det är inte alltid du känner för att bara stänga in dig och skriva ner dina tankar och idéer. Helgen kan bli riktigt sweet och romantisk om du vågar…
Fullt upptagen med att ta hand om olika efterskalv från förra veckans alla överraskningar har du veckan redan full, kära Vattuman. Med en rad förseningar och missförstånd på grund av Merkurius retrograd blir saker inte lättare, om du inte ser till att ha ett väldigt flexibelt schema. Helgen kan komma att bli riktigt fin, och dessutom romantisk.
Den här veckan är det som att någon fäst en kreativ raket vid dig, för du verkar inte kunna hålla dig tillbaka. Så sätt dig ner, skriv, gå ut, prata, gör allt det du känner att du måste för att få ut allt du har inom dig. Om du har en stor presentation av ett projekt eller liknande denna vecka kunde du inte vara mer lyckligt lottad.
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress