Emma Fogman

Vad väntar ditt tecken i höst?
Hösten kunde inte börja bättre vad gäller jobb, kära Vädur. Efter att ha brottats med funderingar på vad du ska göra med din tid och ditt liv kommer ett rejält genombrott i slutet av september. Du har fightats klart med tankarna, och nu är du redo att ta dig an vardagslivet, projekten och, inte minst, träningen. I oktober ligger mycket fokus på en relation, och även om du själv har fullt upp så ser en nytändning, eller kanske till och med en helt ny person, ut att kunna överraska dig. I november dyker en hel del förändringar upp. De tankar du haft på att möblera om i din bostadssituation blir liggande på hyllan, och istället kan du behöva ta en hel del tid att ta hand om dig själv och se över dina inkomster. Det här låter kanske som en ovanlig mening: men i december blir livet lättare för dig! December för nämligen med sig en hel del möjligheter till romantik, men också både kortare och längre resor samt nya bekantskaper ser ut att dyka upp. Ringa speciellt in 17 de
En lång resa blir äntligen av, eller en utbildning du längtat efter att påbörja sätter äntligen igång på riktigt i slutet av september, och du är redo att ta suga upp så mycket ny kunskap du bara kan. Den här månaden är också den bästa för romantik under hösten. Oktober ger goda chanser till en ny inkomst, och i slutet av månaden kan du tryggt skriva på ett nytt löneavtal eller kontrakt, så länge du gör det först efter den 21 oktober! I november avtar ett intensivt resande, pendlande eller annat kommunicerande för dig, och kanske blir du överlag lite mer hemmakär och bekväm nu. Det finns äntligen lite tid för umgänge och socialisering och det lätt för dig att träffa nya, kreativa människor som inspirerar dig. December handlar till stor del om ekonomi för dig, det ser ut som att du återigen har energin att snacka dig till ännu bättre inkomster… Slutet av december börjar du också känna dig mer harmonisk och lugn, som att en undermedveten spänning äntligen släppt.

När hösten drar igång är det först och främst de lite allvarligare tongångarna som gör sig påminda i ditt liv, kära Tvilling. September för med sig en hel del funderingar kring ekonomi, men det ser ut som att du har mest positiva besked att vänta. I slutet av september löser sig en situation kring ett kontrakt eller ett lån – skönt! Under oktober ser det ut som att du håller dig på hemmaplan, men med gott resultat! Speciellt i början av månaden har du höstens finaste möjligheter för romantik, och massor av ny energi för att flirta eller uppvakta. Mycket fokus ligger också på viktiga vänskaper som glittrar lite extra. I november saktar det ekonomiska flytet in lite, men vad gör det när dina andra framtidsplaner plötsligt börjar spraka! Du syns och hörs lite extra och får plötsligt en massa uppmärksamhet som du inte väntat dig. December ser ut att bli den månad då du som allra mest kan ta det lugnt, njuta av livet och av dina vänner utan att känna dig jagad. Saker faller på plats lagom till det nya året.

 

För den Kräfta som är involverad med någon romantiskt har det funnits en lite tyngre underton i relationen under ett tag nu, och för den som är singel kan en hel del smällar ha känts av. Men så i slutet av september släpper den här trenden, och du kan mer målmedvetet söka det du vill ha i kärlek. Det blir en romantisk månad med färre tunga, seriösa snack och mer trygghet. I oktober ligger fokus främst på din vardag och framtid, snacka om höstmånad. Du myser hemma med dina närmaste, samtidigt som arbete eller skola tar mycket tid. I november avtar tempot lite överlag, så bli inte alltför nedslagen om det visar sig att projekt du hoppats på plötsligt avstannar. Det här är bara tillfälligt, så njut istället av pausen och passa på att utforska dina kreativa sidor. Du ser ut att hoppa på en extra kurs eller åka på en resa, och en social tillställning kan bli avgörande. I december får du lite tydligare ordning på din framtid och går ett otroligt spännande och starkt 2014 till mötes.
Din vardag har varit lite lurig och kämpig, kanske har du haft en skada eller bara för mycket ansvar på en och samma gång. Det här släpper äntligen i september, och du kan börja träna och ta hand om dig själv som du vill igen. Under romantiska oktober kliar det i resmusklerna så se fram emot en packad väska och många utflykter, samtidigt som din flirtiga sida får fritt spelrum. Du har också stor chans att öka dina inkomster denna månad. I november väntar goda nyheter kring din ekonomi, och du har chansen att visa din fulla kapacitet på jobbet eller i skolan. Planeterna är på din sida och du kan göra en del genombrott nu. Årets sista månad december ser ut att kunna bjuda på en lång, efterlängtad resa, inte sällan tillsammans med någon som betyder mycket för dig. Vänskap och kärlek går hand i hand nu, och för vissa Lejon kan en vänskap övergå i något mer nu…
Det har varit svårt för dig att hitta den romantiska gnistan, kära Jungfru, men i slutet av september har du haft en så romantisk månad att inte ens du kan vara cynisk längre. Flirtandet går på högvarv, och den här energin följer med dig enda i oktober. Med ny kreativ energi kan du ägna dig åt att lösa familje- och boendedilemman samtidigt som mycket ser ut att kretsa kring ett kontrakt som ska skrivas på. Nytt jobb eller ett lån som äntligen betalas av hänger i luften, men se upp för oväntade överraskningar och skjut gärna på alla beslut tills början av november. I november finns mindre risk för strul och missförstånd, och för dessutom med sig goda nyheter vad gäller din mer arbetsamma sida, vilket kan göra att främst vänskapsrelationer hamnar lite i skymundan. Men det här kan också bero på att du har blivit kär – för nu verkar allt ditt fokus hamna på en speciell person. En resa tillsammans med någon speciell är högst trolig i mitten av månaden. I december kan ett efterlängtat uppdrag dyka upp och du får chansen att glänsa ordentligt innan 2013 blir 2014. Go for it!
Har det strulat med boende eller kanske med relationen till en familjemedlem? Problemen ser ut att kunna närma sig en lösning i slutet av september, vilket välkomnas varmt av dig, kära Våg. Efter detta kan du fokusera lite mer på din kommande födelsedag, som ser ut att kunna firas med en kortare utflykt eller kanske ett besök. Romantiken är stark i oktober, så look your best! Du har under sommaren haft full fart framåt på jobbet och i skolan, med massor av goda nyheter, men i november går tempot ner. Istället blir det lite träligt ett tag. Oroa dig inte! Du får tid att ägna dig åt de projekt du brinner för mer helhjärtat, och kan dessutom ta tag i träning lite mer helhjärtat. December kommer med goda nyheter – inte bara är månaden lönsam för alla studenter med stora tentor att ta sig igenom, det lossnar också en hel del romantiskt och en relation ser ut att lova stort. Yay!
Kära Skorpion. Kanske har du inte hunnit ta dig tid att göra små sociala utflykter och hälsa på nära vänner under sommaren, käppar i hjulet har ständigt dykt upp. Tur då att september bjuder på fler möjligheter och besök! Den här månaden har dessutom stor romantisk potential, så njut! Oktober blir förvisso väldigt social, men den här månaden kommer att mer handla om pengar, jobb och träning – en typiskt vardagsmånad. För den studerande Skorpionen kan det bli lite tufft under november, så se till att lägga många timmar på plugget. Det kan kännas svårt, då en ny crush ser ut att kunna distrahera en hel del… disciplin, kära Skorpion! Kanske får disciplinen vänta till december, då du har otroligt fokus och knappt vill göra annat än att gräva ner dig djupt i dina egna projekt. Och inget tecken kan gräva som en Skorpion!
Har det låst sig kring en inkomst, kära Skytt? Det ska nog september kunna råda bot på. Plötsligt verkar allt på rätt spår igen, och du kan andas ut efter att en del ekonomisk stress plågat dig. Och så kommer oktober, och blåser dig av stolen med romantik. Inte bara lyckas du attrahera andra på löpande band, du kan inte själv låta bli att flirta med än den ena, än den andra. Det verkar vara dags för en ordentlig crush! I november blir det lite mer fokus på hem och ekonomi, och mitt tips är att låta inspirationen för hemfixande döva problemen med struliga kontrakt eller lån. Ett stort projekt äter upp en hel del av din tid, och du ser ut att göra ett strålande jobb. December sätter fokus på kärlek igen, och en rent utav magisk dag ser ut att bli den 17 december. Kärleksförklaringar, förlovningar, kärlek vid första ögonkastet – mycket kan hända den här dagen!
Redo för ett genombrott, kära Stenbock? September är både romantiskt spännande för dig, men framförallt släpper ett stort hinder för dig i slutet av månaden, och jag vågar använda så stora ord som att du kommer närmare en dröm du burit på ett tag. Yay! Oktober handlar mycket om praktiska saker, vardagsliv och jobb, men mycket tyder också på att din romantiska high håller i sig. Speciellt de Stenbockar som studerar eller reser kan stöta på plötsliga förälskelser. Men så november, det kan ju inte också bli en romantisk månad? Men visst kan det det! Dock en varning. En relation kan halta lite nu, men sluta inte uppvakta någon för det. Trots motgångar kan mitten av november bjuda på en stor, härlig kärleksöverraskning. En resa till vatten är verkligen att rekommendera med sin kära är verkligen att rekommendera för den Stenbock som befinner sig i en relation. December blir något av en uppförsbacke, med ett stort projekt att avsluta innan året är slut och en del strulighet på hemmaplan. Men oroa dig inte – efter den 17 december tar jullugnet snart över och du hinner samla energi att ta dig an 2014.
September är en ganska speciell månad för dig, kära Vattuman, på det sättet att du kan ta tag i en del personliga funderingar du haft ett tag och äntligen brottas färdigt med dem. Äntligen kan du få lite tydligare klart för dig vart du är på väg och hur du ska ta dig dit. Sån tur då att oktober för med sig en hel del nya chanser och givande utflykter. Resor står skrivet över hela den här månaden, och vänner och syskon spelar en viktig roll nu. Ta för dig av livet denna månad! November sinkar dig lite vad gäller jobb och projekt, och det blir svårt att hinna med träningen också. Den goda nyheten är att du hittar nya kreativa sätt att försörja dig på, så se fram emot lite mer cash på fickan. Så kommer till slut december, årets sista månad, och vad passar bättre än att avsluta 2013 med en stor dos romantik och ännu fler spännande utflykter? Många Vattumän råkar på en rejäl crush nu och störst chans för en oväntad kärlek-vid-första-ögonkastet-situation har den Vattuman som reser runt jul. Enjoy…
Allra käraste Fisk, är inte september en alldeles utmärkt månad för dig att återknyta kontakten med en vän som du inte hört av på länge? Den här vänskapen är speciell på många sätt, men på senaste har den inte riktigt varit sig lik, så ta tillfället i akt att väcka liv i den igen! Planeterna är på din sida. Oktober bjuder på en del romantik, och en flirtig Fisk kan inte hålla sig från att attraheras lite extra av någon speciell. Ekonomiskt ser det ut att bli en minst sagt lyckad månad dessutom. I november dyker det dock upp lite tråkiga nyheter då en romantisk relation på något sätt stannar av. Det behöver inte ta slut, men kanske får du utstå några relationshinder på vägen… Det positiva är att du får mer tid och energi att vara kreativ på egen hand och ägna dig åt något du länge längtat efter. En hel del nöjen ser också ut att hägra, och det är en fin tid för att resa iväg ett tag. I december styr du och ställer med hem, familj och inkomst för att förbereda inför det nya året. Efter att länge undrat när du egentligen ska få lön för all möda, så kommer julen bjuda på rejäl tillökning på kontot. Yay!
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress