Emma Fogman

Veckans Horoskop
En rad vardagsbestyr fyller din vecka, kära Vädur. Du går över din ekonomi, justerar dina utgifter, räknar på dina inkomster och får kanske rätta till dina beräkningar på kostnader som gäller ditt hem. Det är lite tightare tider nu än du varit beredd på vad gäller pengar. Om du letar efter en ny inkomstkälla ser det ut som att en intervju kan gå väldigt bra på fredag.
 
 
Den här veckan går lite upp och ner, kära Oxe, och du pendlar mellan att känna dig kritiserad på jobbet eller i skolan, till att få fart och avsluta ett projekt som behöver avslutas så snart som möjligt. Egentligen vill du bara fokusera på ditt kärleksliv, där en relation verkar visa sitt rätta ansikte…
 
Du behöver vila lite, kära Tvilling, då du har hållit uppe ett ovanligt högt tempo ett tag nu. Försök att ge dig själv stora mängder tid att bara smälta alla intryck och ta hand om dig själv. Träna är bra, men gör det försiktigt och i måttliga mängder, bättre att rekreera än pusha nu. En ekonomisk plan du haft får sig en törn och skjuts upp till 2014 – håll i sparpengarna.
 
Du är lite extra romantisk nu, kära Kräfta, och många Kräftor verkar få upp ögonen för någon ny just nu. Det är ett perfekt tillfälle att gå på dejter eller prata med främlingar – om du vågar. Att bara säga hej till någon du tycker är söt kan leda långt nu. På jobbet eller i skolan blir det lite extra segt nu, så en rolig flirt kan minst sagt behövas.
 
Saker verkar till stor del kretsa kring ditt hem denna vecka, kära Lejon, och det verkar som att en påfrestande situation äntligen löser sig. Men det betyder inte att det är dags att ta det helt lugnt – någon äldre i din närhet behöver din hjälp nu. Se ändå till att du får tid att ta hand om dig själv, även ett Lejon behöver några lugna dagar mellan varven.
 
Det strular för dig denna vecka, kära Jungfru, och hur du än försöker hålla alla bollar i luften verkar det inte riktigt vilja sig. Ett grupparbete eller liknande tar extra lång tid, samtidigt som något på hemmaplan eller en relation med en nära vän verkar vara mycket mer komplicerat än du först trott. Lägg den energi du orkar på ett mer kreativt projekt så att du får utlopp för dina idéer, det mesta andra verkar strula nu.
 
Håll i pengarna nu, kära Våg, och se över din budget ordentligt innan du sätter på dig spenderarbyxorna. Som Våg har du ibland en känsla av att du måste ha saker bara för att de ser ut på ett visst sätt, men det är inte alltid helt sant: den här veckan verkar det snarare som att dina pengar behöver gå åt en mindre önskad utgift. Det går också lite extra segt på jobbet, försök hålla dig så stressfri som möjligt.
 
Den här veckan gäller det att du värnar om det du har, kära Skorpion. Nyligen har du fått en del aha-upplevelser, och de här insikterna och planerna de har lett till är väldigt ömtåliga. Ta det därför lugnt just nu, både fysiskt och psykiskt, och bara skissa planer. Gå inte ut för hårt i vare sig kärlek, träning jobb eller projekt. Stay cool.
 
Någon behöver din hjälp nu, kära Skytt, och du mår bra av att sträcka ut en hand. Det är svårt för Skytten att inte ständigt ägna sig åt att göra stora planer, därför kommer här en rejäl utmaning: försök leva så mycket i nuet som du bara kan denna vecka, oavsett hur klyschigt det låter. För Skyttar som söker jobb just nu är denna vecka väldigt lovande.
 
Ibland släpper till och med du allt det viktiga i din vardag för att hjälpa andra, kära Stenbock, och den här veckan visar just prov på det. En nära vän behöver dig. Nya vänner är det också gott om, och det är inte helt fel att prioritera umgänge framför annat nu. En romantisk relation kan råka ut för ett mindre bakslag, men inget farligt.
 
Lite extra känslig för andras åsikter hamnar du lätt i försvarsposition denna vecka, kära Vattuman. Försök att hålla tillbaka känslan av att du blir attackerad, och håll dig cool. Gå hem, andas ut, fundera igenom vad som verkligen har sagts och sov på saken innan du gör något drastiskt.
 
Du jobbar hårt denna vecka, kära Fisk, och det blir en del nattpass hemma på rummet för att få ordning på saker, eller kanske helt enkelt bokstavligen nattpass på jobbet. Spännande nyheter kring ett projekt eller en resa utomlands kan ligga bakom, och kanske håller du på att skriva eller skicka in ansökningar. Fokusera på framtiden och tänk inte alltför mycket bakåt nu.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress